Karttaholvi

Etsi suunnistusratoja missä ja milloin  tahansa. 

Suomen kartat, holvissa

Visiomme

Karttaholvi on palvelu suunnistajilta suunnistajille. Visiomme on tarjota suunnistajille mahdollisuus suunnistaa missä ja milloin tahansa. Olitpa mökillä Mikkelissä, työmatkalla Helsingissä tai pistäytymässä kotiseudulla Lieksassa, haluamme, että sinulla on mahdollisuus suunnistaa ympäri Suomen, omalla aikataulullasi ja siellä minne veri vetää. Haluamme tuoda Suomen suunnistuksen helmet ja kartat kaikkien saataville, helposti.

MISSIOMME

Suomessa on tuhansia suunnistuskarttoja, mutta vain murto-osa on aktiivisessa käytössä vuosittain. Suurin osa makaa käyttämättömänä kovalevyillä tai tietokoneiden syövereissä. Haluamme valjastaa unohdetut kartat aktiiviseen käyttöön ja antaa kilpailujen, harjoitusten ja kuntorastien laadukkaille radoille mahdollisuuden jatkaa liikuttamista myös tapahtumien jälkeen.

Missiomme on lisätä suunnistuksen määrää ja mahdollistaa omatoiminen suunnistaminen hienoimmissa maastoissa milloin tahansa.

Miten Karttaholvi toimii?

Tee laadukas suunnistusrata

Suunnittele laadukas suunnistustreeni ja vie rastit / merkit metsään. Voit myös hyödyntää jo valmiita kilpailuratoja, joissa on esimerkiksi rastipukkeja maastossa, kuntorastiratoja tai seuran harjoituksia.

Lähetä rata Karttaholviin

Laita suunnistushaaste myytäväksi Karttaholviin ja se päätyy kaikkien nähtäväksi ja ostettavaksi.

Suunnistajat ostavat ratoja JA KARTTAHOLVI Toimittaa

Sinun ratasi on Karttaholvissa helposti ostettavissa missä ja milloin tahansa. Maksu tehdään verkossa ja Karttaholvi toimittaa radat vesileimattuna PDF-karttana.

Myynti tulee suoraan tilillesi

Karttaholvi tilittää myynnin automaattisesti tilillesi, jos myyntiä tulee.

Karttaholvin hyödyt

Tarjoa valmiita treenejä ja ratoja kaikille

Hyödynnä jo tehdyt radat ja valjasta ne kaikkien käyttöön ja ansaitse lisämyyntiä.

Tee uniikkeja suunnistuselämyksiä

Tee erikoisempia ratoja ja suunnistushaasteita, joita kuntorasteilla ja kilpaiuluissa ei ole mahdollista tarjota. Se voi olla vetotreeni maajoukkuetyylillä tai näköalasuunnistus seikkailijoille.

Hyödynnä harvinaisemmat maastot

Tee ratoja, joissa tapahtumia ja kilpailuja ei järjestetä, mutta joissa jokamiehen oikeuksilla voi nauttia suunnistuksesta uskomattamasta luonnosta nauttien.

Näin karttaholvi toimii

Tee Suunnistusradastasi A4 kokoinen laadukas PDf

Tee hyvä esittelyteksti, keksi kuvaava nimi ja koosta tarvittavat tiedot

Lataa se palveluun

Tee sama uudelleen seuraavalle radalle

Heräsikö kysymyksiä Karttaholvista? Ota yhteyttä.