Karttaholvi

Etsi suunnistusratoja missä ja milloin  tahansa. 

Suomen kartat, holvissa

Visiomme

Karttaholvi on palvelu suunnistajilta suunnistajille. Visiomme on tarjota suunnistajille mahdollisuus suunnistaa missä ja milloin tahansa. Olitpa mökillä Mikkelissä, työmatkalla Helsingissä tai pistäytymässä kotiseudulla Lieksassa haluamme, että sinulla on mahdollisuus suunnistaa ympäri Suomen, omalla aikataulullasi ja siellä minne veri vetää. Haluamme tuoda Suomen suunnistuksen helmet ja kartat kaikkien saataville, helposti.

MISSIOMME

Suomessa on tuhansia suunnistuskarttoja, mutta vain murto-osa on aktiivisessa käytössä vuosittain. Suurin osa makaa käyttämättömänä kovalevyllä tai tietokoneiden syövereissä, sillä ei ole ollut mahdollisuutta tai resursseja jakaa kartta-aarteita. Käyttöä kartoille tulee kisojen, kuntorastien ja harjoitusten muodossa, mutta vain, jos olet silloin paikalla. Haluamme, että kilpailujen laadukkaat radat ja kartat jatkavat elämäänsä tapahtumien jälkeen, ja kuntorastien arvokasta ratamestarityötä hyödynnetään laajemmin. Uskomme vahvasti, että suunnistus kiinnostaa.

Missiomme on saada lisättyä suunnistuksen määrää ympäri Suomea ja mahdollistaa omatoiminen suunnistaminen Suomen hienoimmissa maastoissa milloin tahansa.

Miten Karttaholvi toimii?

Tee laadukas suunnistusrata

Suunnittele laadukas suunnistustreeni ja vie rastit / merkit metsään. Voit myös hyödyntää jo valmiita kilpailuratoja, joissa on esimerkiksi rastipukkeja maastossa, kuntorastiratoja tai seuran harjoituksia.

Lähetä rata Karttaholviin

Laita suunnistushaaste myytäväksi Karttaholviin ja se päätyy kaikkien nähtäväksi ja ostettavaksi.

Suunnistajat ostaa ratoja JA KARTTAHOLVI Toimittaa

Sinun ratasi on Karttaholvissa helposti ostettavissa missä ja milloin tahansa. Maksu tehdään verkossa ja Karttaholvi toimittaa radat vesileimattuna PDF-karttana.

Myynti tulee suoraan tilillesi

Karttaholvi tilittää myynnin automaattisesti tilillesi, jos myyntiä tulee.

Karttaholvin hyödyt

Tarjoa valmiita treenejä ja ratoja kaikille

Hyödynnä jo tehdyt radat ja valjasta ne kaikkien käyttöön.

Tee uniikkeja suunnistuselämyksiä

Tee erikoisempia ratoja ja suunnistushaasteita, joita kuntorasteilla ja kisoissa ei ole. Se voi olla vetotreeni huippusuunnistajalle tai näköalasuunnistus seikkailijoille.

Hyödynnä harvinaisemmat maastot

Tee ratoja, joissa tapahtumia ja kilpailuja ei järjestetä, mutta joissa jokamiehen oikeuksilla voi nauttia suunnistuksesta.

Näin karttaholvi toimii

Tee Suunnistusradastasi A4 kokoinen laadukas PDf

Karttaholvi tukee vain PDF muotoa, joten ei kuvatiedostoja tai muun kokoisia karttoja.

Tee hyvä esittelyteksti, keksi kuvaava nimi ja koosta tarvittavat tiedot

1. Radan pituus 2. Paikkakunta ja seura 3. Mitä löytyy rastilta 4. Sijaintilinkki 5. Mihin asti harjoitus on käytettävissä 7. Mittakaava ja käyräväli 8. Kartan valmistusvuosi 9. Asettelu ja paperikoko

Lataa se palveluun

Lataa se palveluun, kun avaamme sen syksyllä 2020

Tee sama uudelleen seuraavalle radalle

Jos maastoja ja intoa riittää, niin seuraava rata työn alle.

Heräsikö kysymyksiä Karttaholvista? Ota yhteyttä.