Kestävyys
haaste
Helsingin läpi

Helsingissä on kaksi ikonista jätemäkeä: Malminkartanon huippu ja se toinen, jota kukaan ei tiedä. On aika lähteä huiputtamaan, molemmat.  

Omatoiminen kestävyyshaaste ikoniselta huipulta toiselle, omaa polkua

Malminkartano tunnetaan, sitä toista ei

Malminkartano on kiistatta Helsingin kovin ja tunnetuin mäki. Sen portaat tiedetään ja nousukulma koettelee sekä henkisesti että fyysisesti. Huipun uskomattomat näkymät on monen mielessä, ja "jättärin" pelkkä ajattelu nostaa verenmaun suuhun ja hapot jalkoihin. Mutta vain harva kävijä kiinnittää Malminkartanolla vieraillessaan huomiota horisontissa näkyvään toiseen jätemäkeen, pikkuveljeensä Vuosaaressa. On aika ottaa siitä selvää...

Läpi pääkaupunkiseudun

Vuosaaren huipulle ei eksytä vahingossa, vaan se pitää tietää. Aika ottaa Helsingin molemmat huiput haltuun, ja haastaa itsensä matkalle pääkaupunkiseudun läpi. Konsepti on yksinkertainen: alas Malminkartanon huipulta, itse valittavaa reittiä pitkin Vuosaareen ja äkkiä ylös Vuosaaren huipulle. Luvassa on erilainen tutkimusmatka Helsingin salaisiin sopukoihin, jonne ei muuten tulisi eksyttyä. Haasteen aikana tulet näkemään läpileikkauksella pääkaupunkiseutumme monet kasvot: maalattuja betonipintoja, uskomatonta luontoa, vilkasta ja urbaania elämää sekä uinuvaa kaupunkimaisemaa.

Näkymä joka pysäyttää

Maali Vuosaaren huipulla on vähintäänkin näyttävä spektaakkeli. Itämeren rannassa uinuva mäki mahtipontisen sataman vieressä tarjoaa kinkaman, joita on harvassa kylässä sekä kaupan päälle näkymän, joka rävyttää: Helsinki kaikessa loistossaan ja suuruudessaan. Katsellessasi kohti merta ja satamaa avartuu myös käsitys siitä, mistä kaikki paketit saapuvat suomalaisten oville.

Ota haaste vastaan

#Huipultahuipulle syntyi halusta näyttää pääkaupunkimme hienous, monipuolisuus ja luonto kaikille halukkaille sekä luoda poikkeusaikaan uudenlainen urheiluhaaste. Samalla outdoormenijät saavat digitaalisen polkujuoksukartan, jolla voi jatkaa seikkailuja 365 päivää vuodessa.

On siis aika ottaa haaste vastaan ja tempaista #huipultahuipulle.

Pääkaupungin ikoniset jätemäet

Malminkartanon huipulta Vuosaareen läpi pääkaupunkiseudun

Oman aikataulun mukaan

Menet, kun sinulle sopii

Kartta seikkailua varten

Olemme tehneet hienon kartan, jolla seikkailut vasta alkavat

Ota kaveri mukaan

Haasta kaveri mukaan tai vinkkaa vaikka kumppanille.

Suunnittele omanlaisesi reitti

Jos vahvuutesi on poluilla, suosi niitä. Jos näet, että tietä on hyvä lykkiä, ota sitä. Myös metsän läpi voi puskea, jos paikka tulee.

noin 20km haaste

Matka riippuu suunnittelemastasi reitistä ja vaihtelee noin 18-21km välillä.

Miten osallistun?

Miten homma toimii?

1. Valitse alta oletko somehaasteen kannalla eli suunnittelet reittisi itse ja fiilistelet yksin tai porukalla hienoja reittejä ja kaunista luontoa. Vai oletko aikahaasteen kannalla ja haluat testata rajojasi, ja tutkia paljonko aikaa menee huipulta huipulle. Voit myös valita molemmat: sometat ja otat aikaa 😉

2. Osta tarvittaessa hieno digitaalinen polkujuoksukartta seikkailua varten, jolla suunnittelet parhaan ja mielenkiintoisimman reitin. Samalla kartalla voit myös seikkailla 365 päivää vuodessa etsien uusia polkuja hienoista paikoista.

3. Ota haaste vastaan, kun sinulle sopii

4. Suorita ajalla tai ilman, nauti ja fiilistele.

4.5. Mikäli otat aikaa, laita GPS-kello hyvissä ajoin päälle, jotta signaali löytyy. Aika lähtee käyntiin, kun juokset Malminkartanon korkeimman huipun läpi. Aika taas pysähtyy, kun saavut Vuosaaren huipun korkeimmalle kohdalle.

5. Raportoi somessa #huipultahuipulle ja tägää kuviisi @vjsportsuomi ja @liikup, jotta voimme levittää haasteen ilosanomaa.

6. Lataa tuloksesi .gpx tiedostona #huipultahuipulle tuloksiin Navisportissa niin halutessasi. Näin pääset tuloslistalle ja
näet miten kova menijä olet.

7. Jaamme kaikkien sosiaalisessa mediassa #huipultahuipulle fiilistelleiden kesken arvontapalkintoina laadukkaita kenkälahjakortteja by VJ. Lisäksi tuloksensa ladanneiden kesken arvomme arvokkaan polkujuoksuaiheisen tuotepaketin.

Valitse mieleinen

SOMEHAASTE

1. Homma kustantaa 0€

2. Osallistut koukuttavaan virtuaalihaasteeseen #huipultahuipulle

3. Fiilistelemällä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #huipultahuipulle ja tägäämällä @vjsportsuomi @liikup osallistut laadukkaiden kenkälahjakorttien arvontaan. Luvassa VJ kenkiä laajalla rintamalla, jotka ovat kotonaan poluilla, vuorilla ja teillä. Sinä päätät, missä haluat juosta, pito on taattu.

AIKAHAASTE

1. Homma kustantaa 0€

2. Osallistut koukuttavaan virtuaalihaasteeseen #huipultahuipulle

3. Ottamalla aikaa ja lataamalla oman tuloksesis / GPS-jälkesi Navisporttiin osallistut outdoorhenkisten arvontapalkintojen arvontaan. Luvassa palkinto, joka ei jätä polkukansaa kylmäksi.

Osta seikkailuihin polkujuoksukartta

Polkujuoksukartta malminkartanolta vuosaaren

1. Kartta kustantaa 20€

2. Saat laadukkaan polkujuoksukartan käyttöösi digitaalisena luomuksena suoraan sähköpostiisi Karttaholvin toimittamana.

3. Kartta kulkee mukanasi puhelimessa minne ikinä suuntaatkin seikkailemaan nyt ja 365 päivää vuodessa.

4. Kartalla suunnittelet aamulenkit, pitkät lenkit ja muut seikkailut

Kun huiputus on tehty

Fiilistele somessa, lataa tuloksesi ja osta tarvittaessa kartta seuraavia seikkailuja varten

Raportoi SOmeen

Raportoi somessa tunnisteella #huipultahuipulle ja tägää kuviisi @vjsportsuomi ja @liikup. Näin poikkeusolojen hauska seikkailu saa lisää seikkailijoita, ja itse pääset mukaan laadukkaiden outdoor tuotteiden arvontaan. Luvassa muun muassa maailman pitävimpiä kenkiä poluille ja vuorille by VJ.

Lataa tuloksesi

Ota aikaa GPS-kellolla ja lataa seikkailun jälkeen .gpx tiedosto Navisport tulospalveluohjelmaan. GPS-datan pääsee syöttämään valitsemalla tulospalvelun ylävalikosta Lisää tulos kohdan. Kun on lisännyt nimensä ja valinnut oikean sarjan tulee .gpx tiedoston valintamahdollisuus esille. Ajanotto tarkistaa suoritetun reitin ja hyväksyy sen tuloslistaan.

Osta tarvittaessa kartta

Jäikö polkujen sijainnit kaivelemaan tai haluatko tarkastella missä pääkaupunkiseudun muut makeat polut menevät? Osta digitaalinen polkukartta ja tiedät Kallahden, Uutelan, Rastilan ja muiden paikkojen parhaat polut. Ja ne kulkevat mukanasi, taskussa.

viralliset varusteet by VJ
#bestgriponplanet

Koodilla HUIPPU15 -15% alennus vjsport.fi verkkokaupasta. 

Ultra, VAIMENNUSTA JA MUKAVUUTTA POLUILLE

VJ Ultra on hyvin vaimennettu polkukenkä, joka on kehitetty yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Nimensä mukaisesti Ultra soveltuu täydellisesti pitkille matkoille ja niille juoksijoille, jotka arvostavat vaimennuksen tuomaa mukavuutta. Vaimennuksesta huolimatta keveyden tai juostavuuden suhteen ei ole tehty kompromisseja.

VJ:lle tunnusomaisesta loistavasta pidosta huolehtii omasta erikoiskumistamme valmistettu Superior Contact -ulkopohja. Medium+ -lestiin on tuotu lisää varvastilaa, joka tekee juoksusta tasapainoisempaa ja mukavampaa. Kevlar® vahvistettu päällinen on kestävä ja hengittävä.

Irock, PITOHIRMU KEVYESSÄ PAKETISSA

Legendaarinen suunnistajien ja polkujuoksijoiden suosikki, joka pitää, kestää ja pärjää kovassakin kyydissä. Päällinen on Sveitsiläistä Schoeller Keprotec® -materiaalia, joka on kevyttä ja huippukestävää. Aggressiivisella pohjakuviolla varustettu Superior Contact -pohja on valmistettu erikoiskumistamme, jonka pito-ominaisuudet säilyvät alustasta ja olosuhteista riippumatta. Irock3 on maltillisesti vaimennettu ja parhaimmillaan lyhyillä ja keskimatkoilla, vaikka on sillä juostu +100k ultriakin. Irock3 on todellinen moniottelija, joka toimii täydellisesti niin suunnistuksessa ja poluilla kuin vuorillakin.

#huipultahuipulle soveltuvuus
Jos haluat nopeasti Malminkartanolta Vuosaareen ja alle kengän, joka toimii kaikkialla, on se tässä. Satoi tai paistoi, pito on taattu mudasta kallioon.

MAXX, VAIMENNUSTA POLUILLE

VJ MAXx on kevyt ja hyvin vaimennettu keski- ja ultramatkan polkujuoksukenkä. Superior Contact -pohja 4mm nappuloilla soveltuu monipuoliseen ja vaihtelevaan maastoon ja välipohjan Rock Plate suojaa jalkaa teräviltä kiviltä ja oksilta.

MAXx on kyvykäs kenkä vaihtelevaan maastoon pitkien matkojen juoksijoille, jotka haluavat kestävyyttä ja laatua.

#huipultahuipulle soveltuvuus
Noin 20km otatus huipulta huipulle on tämän kengän kotikenttää. Jalat tykkää ja pito on taattu. Rullaa myös mukavasti kovilla pinnoilla.

XTRM, HAASTAVIMPIIN MAASTOIHIN JA OLOSUHTEISIIN

VJ XTRM on useiden polku- ja vuorijuoksun ammattilaisten valinta koviin maastoihin. Kenkä on suunniteltu yhteistyössä vuorijuoksun maailmanmestari Jon Albonin kanssa olosuhteisiin, joissa kengältä tarvitaan huippupitoa, suojaavuutta ja todellista kestävyyttä.

Kun tarvitset kengän, joka toimii kovissa maastoissa ja kaikissa olosuhteissa, on XTRM oikea valinta.

#huipultahuipulle soveltuvuus
Tällä kengällä huiiputukset tuntuu lasten leikiltä ja metsäpoluilla jalkoihin ei tarvitse katsella.

#huipultahuipulle

Seuraa mitä tapahtuu

Ota yhteyttä

#Huipultahuipulle mahdollistajat