Puhuttelevaa sisältöä outdoor-
asenteella

Uniikkia sisältöä, asenteella

Ketterä, nopea ja kustannustehokas

Kevyt ja laadukas kalustomme takaa pääsyn haastaviin paikkoihin, jonne muilla ei ole asiaa. Siksi olemmekin elementissämme kamerat kädessä ja video päällä erämaan keskellä tai vuoren rinteillä. Valttimme on nopeus ja kustannustehokkuus laadukkaana lopputuotteena. Kohderyhmämme on urheilu, luonto ja outdoor.

Töitämme, olkaa hyvä

Brändivideot

Erotu massasta ja puhuttele kohdeyleisöä

Case EVVO

Evvolla oli tarve saada brändivideo suomalaisen sisun hengessä kauniissa suomalaisessa luonnossa. Videolle tuli saada mukaan suomalaisuuden henkeä, mahtipontisuutta ja "karpaasi"mentaliteettia sekä näyttää muuttuvan ilmaston tuomaa muutosta lumikenkien käytölle.

Valitsimme kuvauspaikaksi kauniin aution paikan, jossa oli tarjolla koskematonta suota silmän kantamattomiin. Mahtipontinen musiikki sekä jylhä luonto vangitsivat suomalaisuuden periksiantamattomuuden antaen kuitenkin pääroolin Evvon lumikengille.

Sisältöä markkinointiin

Video herättää kiinnostuksen, laadukas kuva luo mielikuvia

Case NVII

Kenkävalmistaja Nviillä oli tarve saada uuden mallin lanseeraukseen menevää sisältöä sekä videon että kuvien muodossa tuoden esiin uuden kenkämallin outdoorympäristössä.

Toteutimme sisällöt kustannustehokkaasti kauniissa miljöössä Espoon Nuuksiossa ja toimitimme paketin julkaisuvalmiina eri alustoille.

Kokonaistoteutus

Kuvat ja videot luovat fiiliksen, jota haluat levittää

Case Lapland O Week

Lapland O Weekille piti luoda tyhjästä laadukas tarina, brändi ja sitä tukevat sisältö- ja markkinointikokonaisuudet.

Lähdimme hakemaan vaikutteita yöttömän yön lumosta ja Lapin erämaasta ja rakensimme brändin, videon ja kuvien sarjan, jotka osoittautui erittäin toimivaksi ja erottuvaksi.

Valokuvaus

Laadukkailla kuvilla viestit brändisi tarinaa

Case Noname

Nonamella oli tarve saada uuden mallistonsa markkinoinnin ja myynnin tueksi kuvia autenttisessa lappilaisessa ympäristössä uut8iskirjeeseen, someen sekä verkkosivuille. Otimme laadukkaat kuvat samalla, kun hoidimme myös brändivideon kuvaamisen.

DSC04093 (1)
7545
7543 (1)
DSC03576

#thisisliikup - tapamme toimia

Laatu ja fokus

Käytämme vain parhaita työkaluja ja olemme liikkellä aina hyvällä asenteella. Keskitymme olennaiseen, emmekä jätä mitään sattuman varaan.

asenne ja ROHKEUS

Kaivamme esiin uniikkeja ratkaisuja, ja kerromme asioista ennakkoluulottomalla, mutta laadukkaalla markkinoinnilla.

aitous ja tarve

Aitous ja tarve on meille kaikki kaikessa,. Siksi teemme asioita, joita tarvitaan ja joihin itse uskomme vahvasti.

Sisältöä outdoor-

asenteella?

Kerro meille tarpeesi ja ratkaistaan se yhdessä.

Etunimi, sukunimi