Keskitymme olennaiseen.

Videota ja kuvia - outdoorasenteella

Sisältöä, videona tai kuvina

Olemme nopea, ketterä ja kustannustehokas

Kevyt ja laadukas kalustomme takaa pääsyn haastaviin paikkoihin, jonne muilla ei ole asiaa. Siksi olemmekin elementissämme kamerat kädessä ja video päällä erämaan keskellä tai vuoren rinteillä. Valttimme on nopeus ja kustannustehokkuus laadukkaana lopputuotteena.

Töitämme, olkaa hyvä

Brändivideot

Case EVVO

Evvolla oli tarve saada brändivideo suomalaisen sisun hengessä kauniissa suomalaisessa luonnossa. Videolle tuli saada mukaan suomalaisuuden henkeä, mahtipontisuutta ja "karpaasi"mentaliteettia sekä näyttää muuttuvan ilmaston tuomaa muutosta lumikenkien käytölle.

Valitsimme kuvauspaikaksi kauniin aution paikan, jossa oli tarjolla koskematonta suota silmän kantamattomiin. Mahtipontinen musiikki sekä jylhä luonto vangitsivat suomalaisuuden periksiantamattomuuden antaen kuitenkin pääroolin Evvon lumikengille.

Sisältöä sosiaaliseen mediaan

Case Leki

Lekillä oli tarve saada sosiaaliseen mediaan menevää sisältöä sekä videon että kuvien muodossa tuoden esiin Lekin mentaliteetin ja brändin vuorien osaajana.

Toteutimme sisällöt kustannustehokkaasti kauniissa miljöössä Sveitsin Malojassa ja toimitimme paketin julkaisuvalmiina eri alustoille.

tapahtumamarkkinointi

Case Lapland O Week

Lapland O Weekille piti luoda tyhjästä laadukas tarina, brändi ja sitä tukevat sisältö- ja markkinointikokonaisuudet.

Lähdimme hakemaan vaikutteita yöttömän yön lumosta ja Lapin erämaasta ja rakensimme brändin, videon ja kuvien sarjan, jotka osoittautui erittäin toimivaksi ja erottuvaksi.

Tapahtumataltiointi

Case Helsinki City-O

Helsinki City-O halusi saada ikuistettua tapahtuman hengen lyhyeksi videoksi, joka olisi hyödynnettävissä tapahtuman jälkimarkkinoinnissa sekä seuraavien vuosien markkinoinnissa.

Teimme kustannustehokkaan videon, joka henkii Helsinki City-O:n reipasta tunnelmaa menevän musiikin soidessa taustalla.

Valokuvaus

Case Noname Arctic Winter

Nonamella oli tarve saada uuden mallistonsa myynnin tueksi kuvia autenttisessa lappilaisessa ympäristössä. Otimme laadukkaat kuvat samalla, kun hoidimme myös brändivideon kuvaamisen.

#thisisliikup - tapamme toimia

Laatu ja fokus

Käytämme vain parhaita työkaluja ja olemme liikkellä aina hyvällä asenteella. Keskitymme olennaiseen, emmekä jätä mitään sattuman varaan.

asenne ja ROHKEUS

Kaivamme esiin uniikkeja ratkaisuja, ja kerromme asioista ennakkoluulottomalla, mutta laadukkaalla markkinoinnilla.

aitous ja tarve

Aitous ja tarve on meille kaikki kaikessa,. Siksi teemme asioita, joita tarvitaan ja joihin itse uskomme vahvasti.

Sisältöä outdoorasenteella?

Kerro meille tarpeesi ja ratkaistaan se yhdessä.

Etunimi, sukunimi