Tartu tilaisuuteen.

10 000 henkilön Outdoorhenkinen kohderyhmä. Brändisi erämaan syleilyssä. Ja me kerromme siitä näyttävästi. Kuulostaako hyvältä?

Tapahtumakumppaniksi?

Luomme unohtumattomia urheilutapahtumia, joista puhutaan lajipiireissä digissä sekä livenä. Haluatko olla osa tarinaa, näkyvällä paikalla?

AIka alkaa tapahtumakumppaniksi.

Tavoitamme tuhansia unohtumattomilla tapahtumilla

Luomme laadukkaita ja näyttäviä tapahtumia paikkoihin, jotka säväyttävät ja puhuttavat. Emme tee sinnepäin, vaan laatua joka käänteessä. Tavoitamme tuhansia outdoorhenkisiä tapahtumissa paikan päällä sekä digitaalisessa maailmassa vuoden ympäri.

Otamme matkalle mukaan, mikäli outdoor herättää tunteita tai luonnon kauneus on jotain, mitä haluatte vaalia. Nyt on paras aika olla näkyvillä, luonnossa.

Teemme sisältöä asenteella

Pyrimme olemaan askeleen edellä ja tekemään töitä eturintamassa. Se näkyy ja kuuluu tavassamme tehdä. Siksi kumppaninamme saatte olla varma, että viesti menee perille ja tulette kuulluksi.

Kohdennamme viestisi oikein

Jokaisella tapahtumallamme on laaja fanikuntansa. Lapland O Week sosiaalinen media kattaa 2000 suunnistajaa, 7Summit 1500 hiihtäjää ja Liikupin eri kanavat lähes 3000 outdoorhenkistä. Näitä yhdistelemällä tavoitamme noin 10 000 outdoorista oikeasti kiinnostunutta henkilöä. Ja se on suhteellisen paljon. Ja kun hieman laitamme potkua tapahtumien aikaan tekemiseemme, niin puhutaan yleensä vielä suuremmista luvuista.

Katso video

Millaisia mahdollisuuksia tarjoamme?

Tapahtuman nimikumppani

Tarjoamme parhaan paikan näkyä ja brändisi jää varmasti mieleen.

- brändätty tapahtumanimi
- logonäkyvyys tapahtumasivuilla
-sisältöä tapahtumamediossa videoiden, tekstin ja kuvan muodossa (instagram, facebook, sähköposti sekä verkkosivut)
- tapahtumanäkyvyys tapahtumapäivänä sovitusti

alkaen 5000€

Tapahtumakumppani

Paikka näkyä fiksusti hyvin kattavasti outdoorhenkisessä ympäristössä

- logonäkyvyys tapahtumasivuilla
-sisältöä tapahtuma mediossa videoiden, tekstin ja kuvan muodossa (instagram, facebook, sähköposti sekä verkkosivut)
- tapahtumanäkyvyys tapahtumapäivänä

alkaen 2000€

Team Liikup varustekumppani

Kova tiimimme näkyy ja kuuluu niin somessa kuin tapahtumissa. Menemme paikkoihin, jonne muilla ei ole asiaa, treenaamme kovaa ja pyrimme olemaan kovassa iskussa kauden tärkeissä tapahtumissa. Ja tästä raportoimme muille laadukkaan sisällön avulla.

Jos haluat varustaa tiimimme, vastapainoksi tarjoamme sosiaalisessa mediassa sisältöä videoiden sekä kuvien muodossa hienoissa paikoissa sekä tapahtumissa. Ja samalla lupaamme, että kilpailuissa kameramiehemme ovat aktiivisia ja urheilijamme näkyvästi esillä.

Aika tehdä yhteistyötä.