Sprintti
akatemia

Maailmanluokan harjoituksia kaupunkien gladiaattoreille

Laadukkaita treenejä
keskellä kylää omatoimi-
harjoitteluun

Tästä on kyse

Sprinttiakatemia by Liikup luo pääkaupunkiseudun puistoihin, kaduille ja metsiin laadukkaita sekä vauhdikkaita sprinttisuunnistusratoja / treenejä kaikille omatoimisesti juostavaksi. Radat ovat maajoukkueurheilijoiden (Syrjäläinen Bros) tai ammattivalmentajien kynästä, joten laatu on huippuluokkaa. Visiomme on tuoda sprintti- / kaupunkisuunnistusta suuren yleisön tietoisuuteen ja tarjota mahdollisuus laadukkaisiin harjoituksiin oman aikataulun mukaan laadukkailla radoilla.

Treenit made by Syrjäläinen Bros

Koko suunnistavan Suomen tuntema veljespari Topi ja Arttu Syrjäläinen teki Helsingin kaduille Sprinttiakatemia harjoituspaketin. Luvassa maajoukkuetason menoa ja ammattilaisten otetta.

valpuri

Lisää vaihteita
Valpurinpuisto

Jos jaloista puuttuu vauhtia, niin Valpurinpuisto on oikea paikka harjoitella. Maajoukkue ravuri Topis Syrjäläisen suunnittelemalla radalla on luvassa vauhtia, rytminvaihtoa ja muutama tiukka penkka. Rata on maailmanluokkaa, joten kehitys ei jää siitä kiinni.

Pyrkkä

Tupla VK
Pyrkkä

Suunnistuksen suomenmestari ja ammattivalmentaja Arttu Syrjäläisen loihtima rata Lauttasaaren Pyrkän mäen seudulla tarjoaa monipuolista haastetta. Kahden radan (3600m ja 3200m) setti on loistava mahdollisuus tehdä kaksi laadukasta treeniä kerralla vaikkapa kavereiden kanssa VK-treeninä.

aa

Intervallit
Taka-Töölö

Kovavauhti on menestyksen salaisuus sprintissä. Taka-Töölön tasaiset kadut ja korttelit tarjoaa loistavan paikan hiota nopeaa sprinttisuunnistusta seuraavalle tasolle. Siihen kun sotkee maailman luokan intervallitreenin Topi Syrjäläisen kynästä, niin menestys ei jää enää kiinni puitteista. 4 kertaa noin kilometrin vedot sopii loistavasti porukkaharjoitukseksi.

kirj

Speed work
Kirjailijanpuisto

Maajoukkuemies Topi Syrjäläisen suunnittelema kovavauhtinen treeni Meilahden sydämessä. Tämä rata voisi hyvin olla MM-kisojen finaali, sillä se tarjoaa reitinvalintaa, vauhtia ja säpinää. Jos kaipaat vauhtireserviä, on aika lähteä Meikkuun.

jees

Knock-Out
Merihaka

Knock out on kiistatta suunnistuksen vauhdikkain laji. Yhteislähtö, tiukat omavalintaiset rastivälit ja kova vauhti pitää pelissä panoksia koko ajan. Kerää kaveriporukka kasaan ja testaa miten sprinttisuunnistus taipuu maksimivauhdissa. Free choice tuo hieman ampumahiihdosta tuttua jännitystä suunnistukseen.

Katri

Knock Out
Katri Valanpuisto

Jos Knock Out sprintin MM-kilpailut olisi Suomessa olisi tämä paikka niille kekkereille. Vauhtia alamäessä, nousua isosti ja teknistä haastetta paketissa, joka tekee pelistä koukuttavaa. Arttu Syrjäläisen radalla ei saa nukkua ja keuhkotkin ovat ihmeissään.

Viikki

Knock Out
Latokartano

Hektinen ja tekninen suunnistusnäyttämö, jossa kelpaa treenata. Vauhdikasta korttelia, teknistä suunnistusta ja laadukkaita reitinvalintoja. Teknistä haastetta paketissa, joka tekee pelistä koukuttavaa. Arttu Syrjäläisen radalla ei saa nukkua ja keuhkotkin ovat ihmeissään.

pasila

Knock Out
Itä-pasila

Itä-Pasilan betonilähiö on suunnistajan mekka: portaita, tasoja ja mielenkiintoista urbaania ympäristöä, jossa aivot ovat kovilla. Vauhtia saa kuitenkin pitää huolella, sillä nousua ei ole ja pinta on täydellistä juosta. Maailmanluokan vetotreeni knock-out konseptilla on hauska vetää porukassa, mutta toimii hyvin myös yksin vedettynä vetotreeninä. Radan on suunnitellut ammattivalmentaja Arttu Syrjäläinen.

Pysy kuulolla seuraavista tuulista

Ota yhteyttä

Sprinttiakatemian mahdollistajat