Sprintti
akatemia

Maailmanluokan suunnistusharjoituksia kaupunkien gladiaattoreille

Ammattilaisten suunnittelemia treenejä, keskellä kylää

Pääkaupungin ytimessä

Sprinttiharjoituksia eri puolilla pääkaupunkiseutua puistoissa, kaduilla ja metsissä. Eri paikkoja ja jokaisessa hieno ja vauhdikas rata ilman kompromisseja.

Oman aikataulun mukaan

Treenaa, kun sinulle sopii. Ei kalenterimerkintöjä, ei aikataulupaineita. Kerää porukka, osta treeni ja aika harjoitella.

Ammattilaisten kynästä

Jokainen harjoitus on ammattilaisten tekemä ja tarjoaa laatua suoraan maailman huipulta. Ratamestareina huippusuunnistajat veljekset Syrjäläinen.

Treenaa kuten maailman parhaat

Huippu-urheilijoiden vaatimukset täyttäviä treenejä, joita juoksevat myös Suomen etevimmät sprintterit.

Harjoitukset

valpuri

Lisää vaihteita
Valpurinpuisto

Jos jaloista puuttuu vauhtia, niin Valpurinpuisto on oikea paikka harjoitella. Maajoukkue ravuri Topis Syrjäläisen suunnittelemalla radalla on luvassa vauhtia, rytminvaihtoa ja muutama tiukka penkka. Rata on maailmanluokkaa, joten kehitys ei jää siitä kiinni.

aa

Intervallit
Taka-Töölö

Kovavauhti on menestyksen salaisuus sprintissä. Taka-Töölön tasaiset kadut ja korttelit tarjoaa loistavan paikan hiota nopeaa sprinttisuunnistusta seuraavalle tasolle. Siihen kun sotkee maailman luokan intervallitreenin Topi Syrjäläisen kynästä, niin menestys ei jää enää kiinni puitteista. 4 kertaa noin kilometrin vedot sopii loistavasti porukkaharjoitukseksi.

kirj

Speed work
Kirjailijanpuisto

Maajoukkuemies Topi Syrjäläisen suunnittelema kovavauhtinen treeni Meilahden sydämessä. Tämä rata voisi hyvin olla MM-kisojen finaali, sillä se tarjoaa reitinvalintaa, vauhtia ja säpinää. Jos kaipaat vauhtireserviä, on aika lähteä Meikkuun.

jees

Knock Out
Merihaka

Knock out on kiistatta suunnistuksen vauhdikkain laji. Yhteislähtö, tiukat omavalintaiset rastivälit ja kova vauhti pitää pelissä panoksia koko ajan. Kerää kaveriporukka kasaan ja testaa miten sprinttisuunnistus taipuu maksimivauhdissa. Free choice tuo hieman ampumahiihdosta tuttua jännitystä suunnistukseen.

Viikki

Knock Out
Latokartano

Hektinen ja tekninen suunnistusnäyttämö, jossa kelpaa treenata. Vauhdikasta korttelia, teknistä suunnistusta ja laadukkaita reitinvalintoja. Teknistä haastetta paketissa, joka tekee pelistä koukuttavaa. Arttu Syrjäläisen radalla ei saa nukkua ja keuhkotkin ovat ihmeissään.

pasila

Knock Out
Itä-pasila

Itä-Pasilan betonilähiö on suunnistajan mekka: portaita, tasoja ja mielenkiintoista urbaania ympäristöä, jossa aivot ovat kovilla. Vauhtia saa kuitenkin pitää huolella, sillä nousua ei ole ja pinta on täydellistä juosta. Maailmanluokan vetotreeni knock-out konseptilla on hauska vetää porukassa, mutta toimii hyvin myös yksin vedettynä vetotreeninä. Radan on suunnitellut ammattivalmentaja Arttu Syrjäläinen.

veto 1

Knock Out
Vallila

Vauhdikas ja fyysinen harjoitus Vallilan business alueella. Mutkikkaita reitinvalintoja, kovaa vauhtia ja suhteellisen paljon nousua. 4*n.1km vedot Arttu Syrjäläisen kynästä.

Arabia

Knock Out
Arabia

Taiteen ja muotoilun mekka, mutta sen lisäksi suunnistukseen täydellinen näyttämö: puistoa, portaita, vauhtia ja mutkia. Vauhdikas ja haastava vetotreeni, joka on nautintoa joka hetkellä. 4x n. 1km vedot, ja yhdellä rastivälillä omavalintainen free choice. Made by Arttu Syrjäläinen.

Viikinojanraitti

Reserviaikatesti
Viikinojanraitti

Huippusuunnistuksessa tavoite on pystyä suunnistamaan mahdollisimman kovassa vauhdissa ja virheettömästi. Parhailla on tapana testata oma kyvykkyys juoksemalla sama rata uudelleen. Analysoinnin jälkeen tiukka rypistys ja toinen aika tauluun. Optimaalisessa tilanteessa ensimmäisen ja toisen vedon ero on mahdollisimman pieni. Tällöin suunnistus ei hidasta, oikeat reitit napsuvat 100% tarkkuudella ja homma toimii. Testaa oletko huippu vai statisti, ja haasta itsesi reserviaikatestiin. Loistava treeni vetää kavereiden kanssa ja katsoa, kuka on suunnistaja ja kenen vahvuus on juoksu. Rata made by Arttu Syrjäläinen.

Pysy kuulolla seuraavista tuulista

Ota yhteyttä

Sprinttiakatemian mahdollistajat